Son Mühür'den Büyük Tırmanış : İzmir'de En Çok Takip Edilen Site Oldu

Son Mühür'den Büyük Tırmanış : İzmir'de En Çok Takip Edilen Site Oldu

Sosyal medyada hızla büyüyen siteler arasına girmeyi başaran Son Mühür kısa sürede sadece İzmir'in değil Türkiye'nin de en çok takip edilen siteleri arasına girmeyi başardı.

İnternet haber siteleri günümüzde hızla büyüyerek, kullanıcıların ilgi odağı haline gelmeye devam ediyor. Bu haber sitelerinden biri olan Son Mühür, kısa sürede sadece İzmir'in değil, Türkiye'nin de en çok takip edilen siteleri arasına girmeyi başardı.


Genç medya patronu Hakan Kandemir önderliğinde kurulan Kandemir Medya Grubu çatısı altında faaliyet gösteren Son Mühür, Facebook'ta 200 bine yakın takipçiye ulaşarak büyük bir rekora imza attı. Son Mühür ulusal basında en çok takip edilen adresler arasına girmeyi hedefliyor.

Son Mühür, aynı zamanda kurmuş olduğu TV kanalıyla da Ege bölgesinin yıldızı olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Kullanıcılarına güvenilir ve kaliteli içerik sunmayı ilke edinen Son Mühür, medya dünyasının vazgeçilmez bir parçası haline gelmeye aday.

Son Mühür'ün başarısı, genç ve dinamik ekibiyle, teknolojiyi etkin bir şekilde kullanarak, hedef kitlesine ulaşmada gösterdiği üstün performansla öne çıkıyor.

İzmir haberleri ve Türkiye gündeminden haberler için Son Mühür'ü ziyaret etmeyi unutmayın.